Wednesday, December 25, 2013

Vikten av Tipping Efter Köpa tavlor Rolling

tavlor
Om du är " köpa tavloring " köpa tavlor , bets eller lack på din arbetsstycket , som utnyttjar en köpa tavlor rulle inte bara gör din anställning i grunden enklare , det ger också en jämnare täcka när kontrasteras med en borste . Trots det finns det några saker du kan lika gärna veta och komma ihåg när man använder en köpa tavlor rulle för att garantera de bästa effekterna . Det är inte precis så enkelt som i huvudsak rör sig grejer på - trots att dess nära .

Betingat av konsistens köpa tavlor , den " exempel " de köpa tavlor rull öknar kommer att flyttas . Hur som kan det finns en sak nästan alla köpa tavlors ha in som något som ska delas , och det är att de otvivelaktigt kommer att lämna ett spår av luftfickor , kanter , hairlines , eller något mitt . I vilket fall kan du behöva undvika detta dock mycket som rimligen kan förväntas som förlitar sig på intensitet , kan det helt riva den sista färdigställa .

Det finns olika förklaringar som kan orsaka stigande under hela flyttprocessen , till exempel , blanda eller skaka köpa tavlor alltför energiskt omgående innan avsättning . Köra köpa tavlor rullen över arbetsstycket är för snabb kan också resonera perkolerar där det generellt skulle kunna slingra sig . Det är av största vikt att hålla tolerant och arbeta systematiskt som skyndar din uppgift kommer bara vända urladdning .

Köpa tavlors med låg konsistens - eller smalare i flytande komposition - kommer att ha en tendens att stiga när du rullar , även om Köpa tavlors med högre tjocklek kommer att ha en tendens att lämna en blandning av båda luftfickor och kanter Köpa tavlor på grund av överflödet utveckling på köpa tavlor rullen initierats av hög tjocklek . Slankare Köpa tavlors inte bara skulle kunna vara " urvriden " ut från valsen bättre , men de har en tendens att jämna ut sig regelbundet en gång ansluten till arbetsstycket.

Tjockare köpa tavlors i alla fall , regelbundet inte kommer att ha möjlighet att jämna ut sig före torkning , och längs dessa linjer kan hamna i högre grad en fråga . Efter att ha sagt detta , att betala lite sinne för tjockleken , kommer många köpa tavlors ger de bästa resultaten vid tillämpningen av en extremt enkel men ändå adekvat metod . Detta kallas för "tipping " och dess den punkt där man passerar en fin hårig Köpa tavlor borsten över arbetsstycket omedelbart efter rekvisition av Köpa tavlor genom valsen.

Vanligtvis sker detta genom en andra individ , men det kan utföras av den enskilda rör sig för , om artikeln är Köpa tavlored inte är alltför stort. Vad detta innebär är att det jämnar ut eventuella luftfickor, kanter eller andra håller sig undan att rullen kan ha gjort . Även om detta är ett alternativt steg och du kan ställa sin kritiskhet , jag garanterar er att det kommer att vara värt det extra tid och ansträngning .

Det är ett välkänt faktum att flytta och deponering förvandlar den bästa gnistan och är den idealiska lösningen för personer som inte köpa tavlor professionellt dock bara göra lite allt borta . Experterna kommer att ha stänk vapen och andra förmån instrument , men de flesta individer kommer att inte har dessa. Så för de av er som har kämpat med luftficka ridit köpa tavlor yrken , inte leta längre ! Gå till denna metod , skärpa den och lägga den i din vapen butik .

Olika saker att tänka på

• direkt dagsljus . Du kan också hålla sig borta från köpa tavloring i omedelbar dagsljus . Dagsljus gör att köpa tavlor torka snabbare än standard , antingen lämnar luftfickor där det generellt skulle " själv nivå " eller överge dig med saknar möjlighet att tippa .

• fukt . Du kanske inte har en ton av beslut i detta som några delar av planeten i grunden har mycket höga fukt nivåer alltid - som här i Japan - men förutsatt att du har ett beslut , bäst att inte köpa tavlor när den relativa klibbighet är högre än 65 eller 70 procent . Detta är inte på grund av att den köpa tavlor torkar inte tillräckligt , men i ljuset av det faktum att den höga klibbighet kan orsaka att köpa tavlor torka " mulet " , lämnar nämnda varumärket snarare än den önskade polerade avslutad .

• vind . Detta kan se ut som om gott omdöme , men bitar av skräp transporteras av vinden kan orsaka obrukbara skada din ( eller enorma ) köpa tavlor arbete . Dessutom, som med dagsljus , kan det orsaka en för tidig torkning av Köpa tavlor .

Förutom klimathänsyn , kom ihåg att det finns Köpa tavlor som är avsedda att " själv nivå " till en viss grad och är dessutom gjorda för att regelbundet sprida bubblor . I varje fall dessa köpa tavlors är oftast avsedda för stora rekvisitioner , till exempel, skulle tak och utanför avdelare , där det kan vara omöjligt att tippa i spåren av att flytta och var lite brister inte kännas igen eller knepigt . De flesta lacker och fläckar tvinga tippar för bästa resultat http://se.art149.com .

0 comments:

Post a Comment