Wednesday, December 4, 2013

Hantverk Tavlors - 6 tips för att Tavlor abstrakt konst Tavlors

Förträfflighet unika hantverk är att det förblir fritt inuti sitt slag . Jag accepterar det inte finns något rätt eller fel sätt att göra en begrepps utförande tavlor konst . Kvaliteter struktur , linje , kontrast , färg, position och tonen är nyckeln . Å andra sidan är det viktig att hantverkaren inte tvekar att undersökning och undersöka med färg . Förutsatt att du närmar dig denna typ av tavlor med tillhörande tips , är du på väg att bearbeta en konceptuell hantverk tavlor som du kommer att vilja göra i den utsträckning som du frossa i sin aktning .

Som en modern hantverkare , jag bestämmer mig för att göra min specialitet med fullständig möjlighet och jag kan ge detta till dig . Mitt arbete uppmanas att öka och utvecklas , i stället för att vara en del av en förutfattad tanke. Jag håller sig till de normer för struktur , linje , kontrast , färg, position och ton . I varje fall ofta det bästa av mitt arbete avslöjas genom undersökning och genom missöde eller möjlighet . Jag måste vara intresserad av alla tänkbara utfall och redo för undersökning så att fruktbara konceptuella utförande skildringar . För mig är detta mysterium tavlor teoretisk utförande och jag illustrera detta i de medföljande 6 tips .

6 tips för att Tavlor abstrakt konst Tavlors

Hantverk Tavlors Tips 1

Var fri .

Ställ åt sidan alla varje dag skyldigheter och rutinmässiga aktiviteter och överväganden . Disken kan ske senare och faktiskt mycket snabbare när du har förmedlat vad som behöver vara - du kommer att bli chockade . Bestäm det finns mer än tillräckligt med drop material på golvet för att göra så ohämmat som kan förväntas med hänsyn till omständigheterna . Det är nyckeln till att få slut möjlighet att kommunicera utan att begränsas av att göra en enda röra . Ha på några gamla kläder och minnas hur det kändes som en grabb för att få en bra tid att göra teoretiska utförande dukar på dagis .

Hantverk Tavlors Tips 2

Fokusera dig själv .

Befria dig från betraktelser av räkningar , familjeenhetsuppgifter, arbete och familjeförpliktelser. Det finns mer än tillräckligt med möjligheter att betona över dessa saker senare . Sitt för många minuter och granska vad som ger dig tillfredsställelse , plågar dig på minuten , eller den högsta känsla i dig själv . Få trimmade för att uttrycka detta . Plocka lite musik som lyfter din själ och baksidor du canvas en dynamisk tavlor canvas med vilda kapitulation .

Craft Tavlors Tips # 3

Inte behöver något från utförande .

Avstå alla önskningar . Detta är det svåraste av allt . Alla våra liv måste vi måla en exceptionell frukt eller rita en obefläckad apelsin . Bortse från det och förbise denna översyn 5 pedagog som låter dig veta att du inte kunde rita . Precis som i minut och se vad som kommer ? Var inte berörs av den opåverkad vita duken . Förutsatt att du känner behov av att filt som vitt så snabbt som vore klokt , med tanke på slutmålet att få den rädslan utanför stigen , och sedan dra ut alla hållplatser . Du kan börja din unika hantverk tavlor genom att tillämpa en enda färg på duken till filten det helt . Vid det laget börjar plocka färger bara för någon särskild anledning eller köra med din magkänsla .

Craft Tavlors Tips # 4

Sätt mer färg på din pensel eller använda händerna!

Inte stress över att göra en enda röra att få färg överallt, på golvet , eller på klädsel . Inte stress över att begå ett misstag , jag accepterar det inte finns några förväxlingar i hantverket , bara uppenbarelser och tester som skall belysas . Du behöver inte låta det första lagret av färg torka innan du applicerar mer . Vått i vått är en extraordinär metod för att göra en fantastisk unik hantverks tavlor . Utnyttja vad apparater är tillgängliga för att göra dina avtryck , möjligen finns det en gammal tandborste som ligger runt huset , försöka det ut . Försök torka gå in i den nyligen anslutna färgen . Bli inte förskräckt av mediet . Släpp taget och glädja i. Måla med vilda öknen och se vad som händer . Håll inte tillbaka .

Hantverk Tavlors Tips # 5

Stopp ! Också stå tillbaka .

Vad ser du? Titta förbi avtryck och de saker du inte är nöjd med . Verkligen ta en gåskarl på det , för en fantastisk stund . Gå bort , ha en mugg te och återkomma senare och ta en gåskarl på den . Vad tycker du helt plötsligt se ? För det är det som unikt utförande tavlor handlar om .

Hantverk Tavlors Tips # 6

Skilj vad du har målat .

Sitt ner för lite för att skilja vad du har målat . Ser du former som kunde dras ut ytterligare ? Ser du färger och märken som fungerar riktigt bra mot varandra ? Fråga dina nära och kära vilka delar av din unika hantverk tavlor de vill. Sitt ner för att se vad du har målat , det kommer att bli tydligare under lång tid .

Grattis ! Du har nyligen börjat ett unikt hantverk tavlor . Du kan mycket väl ha avslutat en . Detta är den följande gåta ... Det kräver seriös ingång för att känna kontrasten .

Det finns många frågor som gör en unik hantverks skildringar verkligen fungerar . De innehåller utjämna i konstverket eller behöver detta, tonen , läget , syntes , utnyttjande av material och användning av färg . Ju mer du överge dig själv till den metod desto mer kommer det att ge dig råd . Bra förmögenheter och har några bra tider !

0 comments:

Post a Comment